право

2019-12-13

У грудні вже є доброю традицією у всіх навчальних закладах проводити «Тиждень правових занять».

В ОНЗ Красятицьке НВО «ЗОШ І-ІІІст д/с» Поліської РР з 9 по 13 грудня були заплановані заходи тематичного тижня. Всі учні є активними учасниками Світу Права, де знаходили інформацію підтвердження своїх прав, обов`язків, захисту, поведінки в тих ситуаціях, які вимагають знання закону.

Наш бібліотекар, Мишко Н.П., підготувала виставку «Права та обов`язки учня» та буклети з відповідними статтями Конституції України. Вчитель правознавства, Мишко Т.А., провела для учнів 6-11 класів гру- презентацію по відгадуванню зашифрованих слів за допомогою ребуса «Знаю, не порушую!». А 11 грудня до нас в гості завітали з ювенальної привенції в особі інспектора, капітана поліції, Хоменко Н. С., яка провела бесіду для учнів 8-11 класів «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх». Наші молодші школярі теж у цей день стали справжніми поліцейськими. Вони приміряли спорядження, сиділи у поліцейській машині та слухали про будні нелегкої служби. І найголовніше – вибране спорядження є запорукою успішних дій поліції.

У четвер вчителем правознавства та одинадцятикласницею, Лєбєдєвою Кариною, було проведено квест «Мої права – мій захист».

На стендах школи розміщені картки про права та обов`язки дітей. Класоводами та класними керівниками були проведені тематичні уроки присвячені 70-й річниці проголошенню Загальній декларації прав людини.

Усі заплановані заходи сприяли підвищенню зацікавленості учнів у вивченні правознавства, дозволити сформувати в учнів знання та активну позицію у правовій сфері, виробити навички правомірної поведінки.

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi