Кращий рятувальник

2016-09-15

/Files/images/P9150864.JPG/Files/images/P9150861.JPG/Files/images/P9150843.JPG

Надзвичайні ситуації завжди виникають несподівано. Дуже важливо, що в цій складній ситуації є люди, які можуть професійно прийти на допомогу. Це працівники аварійно-рятувальних служб, пожежноїохорони, які займаються захистом життя громадян і ліквідацією та попередженням наслідків техногенних катастроф.

Покровителькою тих, хто потрапив у біду, а так само тих, хто надає їм допомогу, є Ікона Божої Матері, іменована «Неопалима Купина», свято якого відзначається православною церквою 17 вересня. В цей же день українські рятувальники відзначають День рятувальника України.

Знагоди свята в Україні щороку проводиться конкурс на кращого рятувальника країни, мета якого привернути увагу суспільства до цієї нелегкої праці і підвищити авторитет рятувальників.

15 вересня у Красятинському НВО також був проведений квест «Кращий рятувальник» школи. Вньому взяли участь команди 9, 10 та 11 класів. Команди проходили різноманітні завдання на спеціальних станціях,які були розташовані по всій території школи.Учні школи показали чудові результати по порятунку та транспортуванню потерпілих, знешкодження та позначення вибухонебезпечних пристроїв та надання першої допомоги постраждалим.

Кiлькiсть переглядiв: 115

Коментарi