ТИЖДЕНЬ ГЕОГРАФІЇ

2016-12-08

/Files/images/ms_osn/Тиждень географії.jpg

Підсумки тижня географії 2016/2017

З метою підвищення інтересу до географічної науки, досліджень навколишнього середовища, всебічного розвитку особистості в листопаді 2016 року в школі проходив тиждень географії у вигляді заочної географічної подорожі «За 9 днів навколо світу». Протягом тижня учні «відвідали» цікаві географічні об’єкти і дізналися багато цікавого. Також вони змогли проявити себе у творчих та інтелектуальних конкурсах.

В шкільному тижні географії брали участь всі бажаючі учні школи від 6 по 11 класи. В рамках тижня були заплановані і проведені наступні заходи: ігри «Географічний лист», «Шифровка» та «Канікули», конкурс «Читаємо карту».

Дітей завжди приваблюють таємниці і великі чудеса. Використовуючи індивідуальні та групові види робіт, активні та інтерактивні методи стимулювання учнів до участі у заходах, сприяло встановленню тісного співробітництва між вчителем та учнями.

Особливо відзначилися під час різноманітних заходів учні 7, 10 і 11 класів.

Кульмінацією тижня географії стало інтелект-шоу «Гео-Еврика». Найактивніші учні 10 і 11 класів стали його учасниками і ще раз довели, що знання – це велика сила. Пройшовши низку раундів

І місце отримала Оліфіренко Богдана, учениця 10 класу,

ІІ місце – Приходько Аліна, учениця 10 класу,

ІІІ місце – Андрієнко Анна, учениця 11 класу.

За перемогу учениці отримали найголовніший приз для учнів – оцінки. За І місце отримали 12 балів, за ІІ місце – 11 балів, за ІІІ місце – 10 балів.

Тиждень географії пройшов цікаво і змістовно. Він виявився насиченим, цікавим, довів, що географічна наука корисна у сучасному світі і захоплює своїми цікавими фактами та відкриттями.

Організатор тижня: учитель географії Чемерис Тетяна Петрівна

/Files/images/ms_osn/PB171016.JPG

МЕТА: пізнавальні здібності, сприяти творчому розвитку особистості, вчити

Завдання тижня - викликати інтерес до науки географії, формувати застосовувати свої знання, відстоювати свою точку зору.

Участь школярів у підготовці позакласних заходів відкриває широкі можливості для формування практичних навичок роботи з різноманітними джерелами знань - картою, книгою, Інтернетом тощо. Спільна творча робота зближує учнів та вчителів, сприяє формуванню справжнього колективу однодумців. Заходи були спрямовані на виховання цілеспрямованості, колективізму, наполегливості у досягненні поставленої мети.

Кiлькiсть переглядiв: 277

Коментарi